Warming-up 2e klasse C: Michael Ros (SVC’08): ,,EMM’21 goede ploeg met snelle spelers”

VUC moet de titel veilig gaan stellen in de laatste zes duels. Alphia is de eerste lastige klip die de Haagse ploeg moet omzeilen. Directe concurrenten DONK en HVV ontmoeten elkaar in Gouda. SVC’08 vecht nog steeds voor lijfsbehoud. EMM’21 is de tegenstander in Roelofarendsveen.

Tekst: Roland van der Linden

In de strijd om de topposities staan weer twee mooie duels op het programma. VUC heeft een voorsprong van vier punten op HVV en zes punten op DONK. De beide achtervolgers gaan een onderlinge strijd aan. In Gouda is het aanhaken of afhaken voor HVV en DONK.

Lijstaanvoerder VUC gaat het ook niet makkelijk krijgen in het uitduel in Alphen aan den Rijn. Tegenstander Alphia bezet de vijfde plaats en doet nog volop mee in de strijd om de nacompetitie te bereiken.

Concurrent

Voor SVC’08 staat een duel met concurrent EMM’21 op het programma. SVC’08 staat nu op een veilige plek, maar de verschillen met de ploegen onder de Wassenaarders zijn zeer klein. Trainer Michael Ros (foto) over het duel met EMM’21: ,,Elke wedstrijd is weer een wedstrijd op zich. Dat wij thuis met 2-0 wonnen, geeft zeker geen garanties voor de terugwedstrijd. Dat heeft deze competitie wel uitgewezen.”

Over tegenstander EMM’21 zegt Ros: ,,EMM’21 is gewoon een goede ploeg. Met een aantal snelle en behendige spelers voorin en een sterke defensie. Ze hebben niet voor niets tegen HVV gewonnen en gelijk gespeeld en twee keer maar nipt van VUC verloren. Dat zegt wel iets vind ik, dus we zijn gewaarschuwd”. Marco Mos is nog niet inzetbaar als gevolg van een in januari opgelopen blessure. Ook Matthew Boelhouwer zal niet kunnen spelen voor SVC’08 na twee opgelopen gele kaarten in het duel met Foreholte.

Lees verder