Staf Laakkwartier-selectie kent grotendeels zelfde samenstelling seizoen 2024-2025

Nadat eerder Giovanni Linnenbank (hoofdtrainer) en zijn assistent Henk Kusters overeenstemming hadden bereikt om ook volgend seizoen het eerste elftal van Laakkwartier onder hun hoede te nemen, is inmiddels de complete technische, medische en ondersteunende staf voor volgend seizoen ook bekend, zonder overigens grote mutaties.

Jack Schilperoort zal volgend seizoen fungeren als hoofdtrainer van de O23-selectie. Hij is dit seizoen tevens de video-analist en assisteert waar nodig bij het 1e elftal. Deze taken zal hij volgend seizoen blijven uitoefenen. De huidige hoofdtrainer van O23 Maurice den Engelse zal als assistent-trainer bij de O23 gaan fungeren, waarbij hij tevens aandacht gaat besteden aan de instroom en doorstroom van (jeugd) spelers binnen de selectie.

Trots

Jack Schilperoort: ,,Ik ben trots, dit is mijn club en zie het als een mooie uitdaging waarbij de huidige goede samenwerking binnen de staf wordt voortgezet. Maurice en ik zullen de talentvolle O23-groep verder ontwikkelen, zodat de stap naar het eerste elftal steeds realistischer en natuurlijker zal verlopen.  Zeker in combinatie met de video-analyse wordt dit een sterke combinatie.”

Keeperstrainer good-old Dick van der Meer heeft ook aangegeven volgend seizoen onderdeel uit te maken van de staf.  De medische staf blijft ook volgend seizoen ongewijzigd.

Ondersteunend

Minstens zo belangrijk is de ondersteunende staf. Deze blijft bij het eerste bestaan uit Jeffrey Kramer en Nick van Leeuwen. Laatstgenoemde is tevens oud-keeper en zal waar nodig Dick van der Meer ondersteunen. Eric Beck blijft teammanager bij het O23-elftal en zal daarbij ondersteuning krijgen van Jean Croes.

Bij de foto vlnr: Henk Kusters, Giovanni Linnenbank, Jack Schilperoort en Maurice den Engelse.

Lees verder