5e klasse C: HPSV keert na fikse achterstand duel om, winst REMO en De Ster

Toofan nam een ruime voorsprong tegen HPSV in de openingsminuten, maar stond bij het eindsignaal met lege handen na een dikke nederlaag. De Ster nestelde zich stevig in de middenmoot door een zege op HDV. WIK moest haar meerdere erkennen in REMO.

Tekst: Roland van der Linden

Toofan – HPSV

Het Toofan van trainer Ali Muradin (foto) had een furieuze opening en scoorde binnen vijf minuten drie keer. De politiemannen kwamen de tegenslag goed te boven en speelden zich volledig terug in het duel. Na de 3-1 van Andrea Buscema zorgden Purcey Bongers en Aldo Shehu voor een 3-3 stand. HPSV bleef het doel vinden. Hicham Wahb, Aldo Shehu en Purcey Bongers schoten HPSV naar een fraaie 3-6 zege.

HDV – De Ster 

De Ster won het duel, dat aan de Brinckerinckstraat werd gespeeld, met 1-3.  Ousmane Bangoura en Kelvin Onose (2x) schoten De Ster naar de overwinning. Kebron Dawit nam de enige treffer van HDV voor zijn rekening. Zijn eerste doelpunt van het seizoen. Namens HDV miste Bilal Azahriw een strafschop.

WIK – REMO

Met een 1-2 overwinning op WIK boekte REMO haar vierde zege op rij in de derde periode. De bezoekers staan op een keurige vierde plaats met 19 van de 22 duels gespeeld. Mo Sahli opende de score namens REMO: 0-1. Na de gelijkmaker van Nick Verschoor bezorgde Edrees Aseel REMO de overwinning: 1-2.

 

 

Lees verder