5e klasse A: SVO Buytenpark zorgt voor surprise, DVC ook aan winnende hand

In Leiden zorgde SVO Buytenpark voor een knap resultaat door Football Factory op een nederlaag te trakteren. DVC bleef tegen SVV aan de goede kant van de score en DVV Delft kreeg een flink pak slaag van Hazerswoudse Boys.

Football Factory – SVO Buytenpark

Na een spannende en vooral onrustige wedstrijd boekte SVO Buytenpark een 1-2 zege. In de dertiende minuut schoot Jordy Gomes de 0-1 op het scorebord. Pas na de doelwisseling konden de studenten uit Leiden de gelijkmaker produceren: 1-1. SVO Buytenpark herpakte zich goed en schoot in de 57e minuut de 1-2 binnen. Erkan Sensoy (foto) liep nog tegen een rode kaart op, maar SVO Buytenpark gaf de winst niet meer uit handen.

DVC – SVV

In het duel tussen de twee laagvliegers werd de rust bereikt met de brilstand op het scorebord: 0-0. Na tien minuten in de tweede helft kwam DVC met tien man te staan na een rode kaart voor Lorenzo Lamers. Het deerde de Delftse club niet, die veel karakter en strijdlust toonde. Acht minuten later schoot Martijn Verheij DVC naar een 1-0 voorsprong. De thuisploeg bleef de betere ploeg en sleepte de punten uit het vuur.

Hazerswoudse Boys – DVV Delft

DVV Delft kwam er niet aan te pas tegen Hazerswoudse Boys. De geplaagde hekkensluiter mocht de thuisreis aanvangen met een dikke 9-0 nederlaag op zak.