O23 3C/3D: HVV pakt punt tegen EMM’21, FC Zoetermeer in ‘s-Gravenzande

In 3C leverde HVV goed werk af tegen EMM’21 en ging met een punt naar huis. Voor Scheveningen en Graaf Willem II VAC viel er weinig eer te behalen. Beide teams moesten diep het hoofd buigen. FC Zoetermeer was in 3D FC ’s-Gravenzande de baas en DSO kwam een gelijkspel overeen met XerxesDZB.

3e divisie C

EMM’21 O23 – HVV O23

In Roelofarendsveen kwam HVV knap tot een 3-3 gelijkspel tegen topploeg EMM’21. Voor de Haagse formatie scoorden Julius Jakobs (2x) en Diego de Steur de doelpunten. Na tien duels staat HVV op een vijfde plaats zonder kans op promotie of degradatie.

Scheveningen O23 – Hillegom O23

Op Houtrust was Scheveningen niet in staat om voor een verrassing te zorgen en de laatste plaats te verlaten. De mannen van trainer Mario Taal (foto) moesten met een 0-5 nederlaag genoegen nemen. Hillegom blijft door de ruime zege op een tweede plaats staan.

Rijnsburgse Boys O23 – Graaf Willem II VAC O23

De thuisploeg nam in de eerste helft een 2-0 voorsprong en breidde deze een kwartier na de rust uit tot 3-0. Vijf minuten later kwam Graaf Willem II VAC terug tot 3-1 door een treffer van Pieter de Vor op aangeven van Guus van Geffen. Na de vierde treffer van Rijnsburgse Boys was Stijn Klunhaar verantwoordelijk voor de 4-2. In blessuretijd bepaalde de ploeg uit de Bollenstreek de eindstand op 5-2.

O23 3e divisie D

DSO O23 – XerxesDZB O23

Op Sportpark Bentwoud vielen de doelpunten pas in de tweede helft. Matz Vrijbloed bracht de equipe van trainer Mark Privé op voorsprong, maar de Rotterdammers kwamen uit een strafschop op gelijke hoogte: 1-1.

FC ’s Gravenzande O23 – FC Zoetermeer O23

Matthijs Kox opende namens FC Zoetermeer de score, maar de thuisploeg mocht in de 35e minuut aanleggen voor een penalty. Tim de Koning was trefzeker van elf meter: 1-1. In de tweede helft was Olaf Schrijver al na veertig seconden trefzeker (1-2) en daarna bezegelde Dylan Versluis het lot van FC ’s-Gravenzande door de 1-3 op het bord te zetten.