O23 2B: sv Den Hoorn maakt degradatiestrijd spannend, Quick langs RKAVV

Quick is nog steeds de lijstaanvoerder met nog vier duels te spelen. RKAVV werd met duidelijke cijfers verslagen. Forum Sport moest het hoofd buigen voor Jodan Boys. sv Den Hoorn en FC Skillz kwamen niet tot scoren in hun duel.

Tekst: Roland van der Linden

Forum Sport O23 – Jodan Boys O23

Tegen topploeg Jodan Boys konden de Voorburgers geen potten breken. Op Sportpark ’t Loo moest Forum Sport een 1-2 nederlaag incasseren. Juan Sebastián Navia Romero nam de enige treffer van de thuisploeg voor zijn rekening.

sv Den Hoorn O23 – FC Skillz O23

Hekkensluiter sv Den Hoorn naderde Forum Sport tot op een punt na het gelijke spel tegen FC Skillz. Het duel eindigde zoals het begonnen was. FC Skillz, de formatie van trainer Ryan van Deutekom (foto), schoot in de race om promotie niet veel op met het 0-0 gelijke spel.

Quick (H) O23 – RKAVV O23

Op een zonnig Nieuw Hanenburg stond de mooie derby tussen Quick – RKAVV op het programma. Na twintig minuten nam Quick de leiding door een treffer van Adbulrahman Sango op aangeven van Victor Kortekaas: 1-0. Na rust kreeg RKAVV al snel een rode kaart en daarna liep Quick eenvoudig weg naar een 4-0 voorsprong. Adbulrahman Sango, Nathan Solagnier en Sam Metman waren trefzeker voor de Haantjes. In de slotfase kon RKAVV nog wat terug doen: 4-1.

 

Lees verder