Desley de Lepper, interim-hoofdtrainer: ,,Ik geloof nog steeds in promotie van Vredenburch” 

Interim- hoofdtrainer van Vredenburch, Desley de Lepper (foto), verkeert nog in het ongewisse over zijn nabije trainerstoekomst bij de vierdeklasser uit Rijswijk. Na het plotselinge vertrek van Remco Torken fungeert De Lepper als zijn vervanger in de twee laatste wedstrijden tegen vv Maasdijk en FC Zoetermeer.

Tekst: Peter Petit     |     Foto’s: Kees Franken

De Lepper, oud-speler van Vredenburch en Forum Sport, gaat er wel vanuit dat hij tot het einde van het seizoen, inclusief mogelijk wedstrijden in de nacompetitie, aan het roer blijft staan van het Rijswijkse vlaggenschip.

Jeugdteam

Wat wel duidelijk is, is dat De Lepper volgend seizoen trainer wordt van de O17 van de Vredenburchers, al dan niet in combinatie met het begeleiden van het de eerste selectie. De Lepper: ,,Na het vertrek van Remco heb ik de jongens bij elkaar geroepen en tegen hen gezegd dat ik het tot nader orde van Remco overneem, voor de rest moeten we maar kijken hoe het ingevuld gaat worden, dat is ook niet aan mij. Ik doe het wel omdat ik nog steeds geloof in promotie naar de derde klasse, daar gaan we gewoon voor. Gewoon nog twee keer winnen, dan zien we wel waar we staan.”

Blessure

De Lepper zal het voorlopig zonder zijn aanvoerder Bas van Schendel moeten stellen. In de competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag tegen FC Zoetermeer raakte de Rijswijkse sterkhouder geblesseerd aan zijn enkel. De Lepper gaat ervan uit dat het seizoen voor Van Schendel nog niet voorbij is en dat hij bij eventuele promotiewedstrijden, wellicht zelfs eerder, nog een beroep op zijn belangrijke schakel kan doen. Komende zaterdag wacht Vredenburch in Maassluis het duel tegen laagvlieger MSV’71.

Overigens was voormalig trainer Remco Torken (foto boven) zaterdag ook op het complex aanwezig om zowel bij het tweede als eerste elftal de verrichtingen van Vredenburch te bekijken.

Lees verder