Noël Beij maakt komende zomer overstap van Lugdunum naar Voorschoten’97

De zaterdagselectie van Voorschoten’97 krijgt er komend seizoen als nieuwe speler Noël Beij van het Leidse Lugdunum bij. De Technische Commissie van de club is verheugd over de komst van Noël Beij.

Hij begon zijn carrière bij vv Leiden en na een tussenstop in de jeugd bij GHC, belandde hij bij Voorschoten’97. Na een aantal jaar op sportpark Adegeest te hebben gespeeld, werd hij gescout door Excelsior Rotterdam. Het verblijf bij de Rotterdammers was echter van korte duur en stapte hij over naar UVS.

Ambities

Bij de Leidse club op De Kikkerpolder haalde hij het eerste, maar vanwege de concurrentie besloot Noël Beij zijn geluk te beproeven bij buurman Lugdunum, waar hij uitgroeide tot een vaste waarde van het eerste elftal. Komend seizoen keert hij dus weer terug op ‘het oude nest’. Beij op de site van de club uit Voorschoten: ,,Het is tijd voor een stap omhoog. Ik heb altijd nog eens terug willen keren en na de eerste gesprekken werd dat gevoel alleen maar versterkt. Vooral wat de ambities zijn van Voorschoten’97, heeft me doen besluiten de stap naar Adegeest weer terug te maken. Ik kan niet wachten om met volle trots het groen-geel weer te gaan dragen.”

Lees verder