Talentendag van Westlandia, Ajax en Sparta succesvol

De Talentendag van Westlandia, Ajax en Sparta was een buitengewoon succesvol evenement. Vanaf acht uur in de ochtend waren vrijwilligers nauwgezet bezig met het organiseren van alle benodigde faciliteiten, waarbij de gehele dag zorgvuldig werd opgebouwd.

In de ochtend verzorgden Martijn Middelbeek (bijgestaan door Sander Middelbeek) van Ajax en Angelos Kerasavopoules (met ondersteuning van Jannes van der Werf) van Sparta een presentatie over de ‘Visie op Scouting’.

De nauwe samenwerking tussen de trainers, coaches en scouts van de drie clubs was van zeer goed niveau en resulteerde in een bijzonder geslaagde dag. Westlandia ontving talloze complimenten over de sfeer, omgang en organisatiestructuur, wat getuigt van het sterke werk van het toegewijde team.

Dank

Coördinator Michel van Zanten en Hoofd Opleiding Pieter Jongmans van Westlandia zijn alle deelnemers, ouders, vrijwilligers, trainers en scouts van Westlandia, Ajax en Sparta dan ook zeer erkentelijk voor hun onschatbare bijdrage aan het succes van deze talentendag.

Lees verder