‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Kees Thies

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Vandaag weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Kees Thies, oud-speler van onder meer Tonegido en Scheveningen. Ook was hij jarenlang in het Nederlands zaalvoetbalteam.

Kees Thies

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Kees Thies over zijn loopbaan als voetballer, maar ook over de mooie periode als international zaalvoetbal.

Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf dinsdag 18.00 uur en wordt enkele malen herhaald op dinsdagavond en woensdag). Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Het programma is vanavond vanaf 18.30 uur ook HIER te zien op deze website. 

Lees verder