Wilhelmus en ADO Den Haag zetten samenwerking voort

Wilhelmus en ADO Den Haag hebben laten weten hun samenwerking voortzetten door het verlengen van het partnerclubconvenant. De verlenging onderstreept de succesvolle en plezierige samenwerking tussen beide clubs gedurende de afgelopen jaren.

Het vernieuwde convenant benadrukt het gezamenlijke streven om talentontwikkeling in zowel de selectieteams als de breedteteams van Wilhelmus te stimuleren. Hierbij staat het bieden van de juiste aandacht en ondersteuning aan alle spelers centraal.

Lijn doortrekken

Peter Veldhuizen, voorzitter van Wilhelmus (op de foto rechts), toonde zich verheugd over de verlenging van de samenwerking: ,,We zijn blij dat we onze samenwerking met ADO Den Haag kunnen voortzetten. De afgelopen jaren hebben we samen veel bereikt en we kijken ernaar uit om deze positieve lijn door te trekken”, zegt hij op de clubsite.

Toekomst

Ook bij ADO Den Haag heerst er enthousiasme over de voortzetting van de samenwerking. De club ziet in Wilhelmus een waardevolle partner en kijkt uit naar de verdere samenwerking in de toekomst. Het vernieuwde partnerclubconvenant tussen Wilhelmus en ADO Den Haag markeert een nieuwe fase in de samenwerking en belooft veel goeds voor de ontwikkeling van talent binnen beide clubs. Met een sterke basis en een heldere visie kijken beide partijen optimistisch naar de toekomst.

Lees verder