Oranje Futsal strijdt vanavond voor ticket naar WK

Oranje Futsal speelt vanavond, woensdag 17 april, in en tegen Finland voor een ticket naar het WK 2024 in Oezbekistan. De eerste wedstrijd van het tweeluik werd afgelopen zaterdag afgesloten met een 1-1 gelijkspel. De aftrap van de uitwedstrijd in de Energia Areena in Vantaa staat voor 17.30 uur op de planning.

Voor Oranje Futsal zou het voor het eerst sinds 2000 zijn dat het team zich voor een WK plaatst. De definitieve selectie bestaat uit de volgende vijftien spelers: Barry de Wit (A Estrada Futsal), Ismail Ouaddouh (Celtic FD Visé), Said Bouzambou (FC Eindhoven), Manuel Kuijk (FC Eindhoven), Tevfik Ceyar (FC Eindhoven), Jordany Martinus (FC Eindhoven), Abdessamad Attahiri (Hovocubo), Lahcen Bouyouzan (Hovocubo), Karim Mossaoui (Hovocubo), Jordy Cretier (Hovocubo), Mohamed Chih (Os Lusitanos), Saber Ben Khalou (Os Lusitanos), Walid el Otmani (Os Lusitanos), Ishak Belhaj (Tigers Roermond) en Ayoub Boukhari (Tigers Roermond).

Wedstrijd Oranje Futsal live te zien via AD.nl

De uitwedstrijd van Oranje Futsal tegen Finland is live te zien via AD.nl. Voor abonnees van het AD of een andere titels van DPG Media is de onderstaande stream gratis vanaf 17.30 uur.

Finland – Oranje Futsal:
https://www.ad.nl/video/productie/futsal-17-4-18-30-finland-nederland-434947

Lees verder