Ga ook op pad met Trainingskampen.nl: het vluchtschema 2025 is uit!

Het is nog even weg. De slotfase van de huidige competitie staat voor de deur. Maar ambitieuze clubs kijken al vooruit. Trainingskampen.nl heeft goed nieuws! Het vluchtschema voor 2025 is uit en dit betekent dat de voorraad voor de winterstop van 2025 klaar staat!

Dit houdt ook in, dat jij met jouw club tegen de allerbeste condities en voorwaarden op pole-position staat binnen het enthousiaste salesteam om één of meerdere offertes te ontvangen!

Profiteer direct van dit voordeel (earlybird) en vraag vrijblijvend aan. Bovendien ontvang je de 20e persoon gratis bij afname van het voetbaltrainingskamp in april 2024. Leg nu vast en betaal later, win-win!

Klik HIER voor meer informatie, of neem contact op met Haaglanden Voetbal!

Haaglanden Voetbal volgt clubs op trainingskamp

Haaglanden Voetbal is namelijk voornemens om clubs die via Trainingskampen.nl (let goed op de naam!) op pad gaan ook in januari 2025 te volgen tijdens hun trainingskamp. Dat kan zijn met één van onze TV-equipes (voor TV én website) of met foto’s, verhalen en interviews op onze websites. Vorig seizoen moesten wij helaas enkele clubs teleurstellen. Gelet op onze vernieuwde overeenkomst met Trainingskampen.nl volgen wij exclusief de clubs die ook met deze organisatie op pad gaan!

Lees verder