Warming-up 4e klasse C (zat): Strijd om laatste periodetitel

Ondanks dat GDA het kampioenschap binnen heeft, blijft het toch spannend in de vierde klasse C (zat), omdat meerdere clubs nog kans maken op de laatste periodetitel.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk

Hekkensluiter sv Madestein speelt thuis tegen ODB. De ploeg van trainer Patrick Demmers maakt ook nog steeds kans op een periodetitel, als het alles weet te winnen. sv Madestein ziet dit seizoen hoogstwaarschijnlijk eindigen met rechtstreekse degradatie. sv Houtwijk doet ook nog mee in de race om de laatste periodetitel en hoopt tegen SVH belangrijke punten te pakken.

BMT ontvangt thuis GSC ESDO, beide teams hebben de punten hard nodig. De vorige keer dat deze teams elkaar ontmoeten, liep GSC ESDO, het team van Ali Boussaboun (foto) als winnaar het veld af.

sv Loosduinen speelt tegen DUNO. Beide clubs doen nog mee voor de periodetitel. GDA speelt thuis tegen Quick. Quick hoopt wederom te verrassen tegen GDA. GDA heeft gemakkelijke weken voor de boeg met het kampioenschap op zak. De laatste wedstrijd van deze zaterdag gaat tussen sv Erasmus en sv Zuid West DH. sv Erasmus moet nog een wedstrijd inhalen en is dan ook zeker van een periodetitel.

Programma

sv Madestein – ODB
sv Houtwijk – SVH
BMT – GSC ESDO
sv Loosduinen – DUNO
GDA – Quick (H)
sv Erasmus – sv Zuid West DH

 

Lees verder