sv Houtwijk verwelkomt nieuwe spelers

De technische staf van sv Houtwijk is al druk bezig met het samenstellen van een nieuwe selectie voor het seizoen 2024-2025. Noodzakelijk omdat van de huidige selectie een aantal spelers heeft aangegeven aan het eind van dit seizoen te zullen stoppen.

Het merendeel van de overige selectiespelers heeft wel aangegeven de club ook volgend seizoen trouw te blijven. Herman Knoppert, de nieuwe selectiemanager van de club, is momenteel druk bezig met het samenstellen een nieuwe spelersgroep. Eén daarvan is Kevin Jacobs (kopfoto).

Dwight de Klerk

Inmiddels is er al een aantal aanwinsten bekend dat volgend seizoen voor sv Houtwijk zal uitkomen. Eén daarvan is Kevin Jacobs, die in de jeugd van toen nog RAVA-Houtwijk speelde tot hij werd gescout door ADO Den Haag, waar hij twee jaar in de jeugdopleiding speelde. Na wat omzwervingen via Quick Boys, HBS en VELO keert de huidige aanvaller van DUNO terug op het oude nest.

Milos Miljanovic

Naast Kevin Jacobs verwelkomt sv Houtwijk ook Dwight de Klerk die ook overkomt van DUNO en Milos Miljanovic die van ODB komt.

Lees verder