Warming-up 4e Divisie: Maurizio Ceccucci (Westlandia): ,,Hopen op revanche”

Westlandia haalde vorig weekend onverwacht enorm uit in de uitwedstrijd tegen Zwaluwen. De formatie van trainer Maurizio Ceccucci (foto) keerde huiswaarts met een klinkende 0-6 overwinning. Dat smaakt uiteraard naar meer.

Tekst: Ton Beije

Logisch dus dat de Westlkandia-trainer met genoegen terugkijkt op het duel in Vlaardingen. Ceccucci: ,,Ik ben uiteraard zeer tevreden en ik ben ook van mening, dat het zeer terecht was. Deze zege was heel belangrijk, zowel voor de punten alsmede het doelsaldo én het vertrouwen.”

Revancheren

Zaterdag komt Heerjansdam op bezoek, dat vorig weekend knap won bij Capelle. Wat verwacht je voor wedstrijd? Ceccucci: ,,Twee ploegen die moeten winnen en dus zullen strijden voor de punten. Uit was het een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft speelden wij niet goed, de tweede helft waren wij de bovenliggende ploeg en maakte Heerjansdam in blessuretijd de gelijkmaker uit een corner. Dat was zuur, dus hopelijk revancheren we ons.”

Westlandia kan in ieder geval op De Hoge Bomen met een fitte ploeg aantreden. Het duel begint om 15.30 uur.