Warming-up 4e Divisie: Eén zwaluw maakt bij DSO nog geen zomer……..

Vierde Divisionist DSO bindt zaterdag de strijd aan met Smitshoek, dat met veertig punten op de vijfde plaats staat. Het uitduel voor de Zoetermeerders vangt aan om 14.30 uur.

,,DSO hoopt na de zege op VOC de lijn door te trekken”, blikt Bert de Best (foto) namens de technische staf vooruit. ,,Maar we realiseren ons dat het een lastige opgave wordt om daar punten te pakken. Smitshoek is een goede ploeg die al jaren strijdt voor een plek om promotie naar de derde divisie. Zeker thuis zijn ze moeilijk te verslaan. Thuis won DSO weliswaar, maar nu zal Smitshoek er alles aan doen om zich niet weer te laten verrassen. We zullen daarom alert moeten zijn.”

Afwezigen

DSO heeft nogal wat afwezigen. Joren Zijlstra is geschorst. Jelle Giltaij is de hele week ziek geweest. Walid Kadri zit voor zijn werk in het buitenland en ook Jurian Koevoets is vanwege zijn fysieke gesteldheid een vraagteken.

DSO staat in de Vierde Divisie B met 20 uit 25 nog altijd laatste, maar de afstand tot de naaste concurrenten VOC (24) en RVVH) (25) is nog altijd te overbruggen.

Lees verder