Warming-up 1e klasse C: Fraai affiche bij Forum Sport-FC Skillz

In de eerste klasse C heeft Forum Sport duidelijk een gat geslagen. De ploeg van trainer Bas Steffens (foto) staat nu vijf punten los van FC Skillz. Uitgesproken komende zaterdag in Voorburg de tegenstander. Oussama Bekkaoui kan dus met zijn team de competitie nog spannend maken.

Tekst: Ton Beije

Wint Forum Sport op eigen veld, dan lijkt het op de titel af te gaan. FC Skillz komt dan op acht punten. Wippolder, dat even van slag lijkt, volgt ook op vijf punten, maar verbruikte een duel meer. Het team van Mark Moen is vrij dit weekend.

Mengen

Valken’68 kan zich nog mengen in de kopgroep om plek twee, maar dan moet het uit tegen sv Honselersdijk geen averij oplopen. Onderin heeft Die Haghe het lastig. Het staat twee en vier punten achter op respectievelijk TAC’90 en sv Nootdorp. De formatie van trainer Marcel Koning gaat op bezoek bij Voorschoten’97.

Eindsprint

sv Nootdorp, bezig aan een knappe eindsprint, steekt in Leiden een visite af bij LFC. VELO treedt aan de Noordweg aan tegen RKDEO. De ploeg van Kevin van der Geest zal na de 0-5 triomf bij Wippolder met veel vertrouwen aan de start verschijnen.

Op zondag dan nog een kraker in de kelder van de eerste klasse C. TAC’90 is dan gastheer van sv Den Hoorn. De bezoekers hebben twee punten meer en beide teams kunnen de punten heel hard gebruiken om te overleven in de eerste klasse.

Lees verder