Doelman Justin van Look keert terug bij Voorschoten’97

Doelman Justin van Look (foto) keert na dit seizoen terug in de selectie van Voorschoten’97. Hij maakt dan de overstap van Die Haghe naar het sportpark Adegeest. Voor Van Look betekent het een terugkeer op het oude nest.

Justin van Look begon zijn carrière bij Westlandia, waar hij zijn gehele jeugdtijd heeft gespeeld. Toen hij naar de senioren ging, is hij bij Wilhelmus het doel gaan verdedigen.

Trainerswissel

De toenmalige trainer van Voorschoten’97, André Lourens, heeft ervoor gezorgd dat hij de overstap maakte naar sportpark Adegeest in het seizoen 2018-2019. Dat seizoen promoveerde Van Loon met Voorschoten’97 naar de eerste klasse. Na een trainerswissel is hij toen vertrokken. Na drie seizoenen Forum Sport en twee bij Die Haghe keert hij nu dus terug naar Voorschoten’97.

Keuze

Justin van Loon op de clubsite: ,,We waren kampioen geworden en dan wil je doorpakken met je team. De nieuwe trainer had andere plannen en toen stopte mijn avontuur bij Voorschoten’97. Diep in mijn hart wilde ik helemaal niet vertrekken. Nu ik de kans krijg om terug te keren is de keuze dan ook snel gemaakt.”

Lees verder