Zaterdag 5e klasse A/C: WIK eenvoudig langs buurman, VCS verslaat HDV

DVC bood goed tegenstand aan LSVV’70, maar vertrok toch met een kleine nederlaag uit Leiden. DVV Delft was de mindere van RVV Overschie. In 5C won VCS in een doelpuntrijk duel van HDV en had WIK geen kind aan HPSV.

Tekst: Roland van der Linden      |   Foto’s: Perry Biemans (SportSnap.nl)

5e klasse A

LSVV’70 – DVC

In de eerste helft was DVC onnodig te veel onder de indruk van de tegenstander. Na tien minuten kwam LSVV’70 op een 1-0 voorsprong en nog geen kwartier later mochten de studenten aanleggen voor een strafschop na een opzichtige schwalbe volgens DVC-trainer Marco Immers: 2-0. In de tweede helft gooide DVC de schroom van zich af en was de betere ploeg. Binnen vijftien minuten was de stand weer in evenwicht. Malik Coucou schoot in de rebound een vrije trap van Melvin Legierse binnen. Martin Verheij nam de 2-2 voor zijn rekening. Vijf minuten voor tijd kreeg LSVV’70 weer een strafschop en faalde niet vanaf de stip: 3-2.

RVV Overschie – DVV Delft

In Rotterdam leed DVV Delft de zeventiende nederlaag van het seizoen. RVV Overschie was de bovenliggende partij en stapte met een 3-0 zege van het veld.

5e klasse C

HPSV – WIK

In het Zuiderpark hield HPSV in de eerste helft WIK nog goed tegen en ging met een 0-0 stand aan de thee. Na de doelwisseling schoot wel WIK met scherp en boekte een eenvoudige en ruime zege. Robert Adam, Tom Doorschodt, Jessy van Vianen, Jack den Heijer en doelman Rico van de Kroft schoten de equipe van Geoffrey van Loenen naar een 0-5 victorie.

HDV – VCS

Even verderop bond VCS HDV met 3-4 aan de zegekar na een 2-2 ruststand. Namens VCS waren Amine, Juwilstann Babel, Rashidi Gilkes en Brian Albertu trefzeker. Voor HDV waren Anouar Singh, Nassim Talboun en Sherreldsen Virginie scherp in de afwerking.

(Meer foto’s van HDV-VCS via SportSnap.nl)