4e klasse C: Zestien treffers bij sv Madestein tegen ODB

In de race om een plek in de nacompetitie deden ODB, GSC ESDO en sv Erasmus goede zaken. Door een monsterzege op sv Madestein belandde ODB op de derde positie. GSC ESDO staat er nog niet iets beter voor dankzij een zege op BMT. GSC ESDO troefde BMT af en SVH won het uitduel bij sv Houtwijk.

sv Madestein – ODB

De doelpunten vielen zowel in de eerste helft als na de thee als rijpe appels van de boom. In de eerste 45 minuten kon ODB weglopen naar een 3-6 voorsprong. Jordi Mulder, Nicky Keus (3x), Wesley Perquin en Jaimy Dusbaba schoten het halve dozijn vol voor de ploeg van trainer Patrick Demmers (foto). Namens sv Madestein scoorde Deniz Alcaz drie keer. In de tweede helft voerden Desley Zwiers, Jordi Mulder en Wesley Perquin de score op naar 3-9. Na de vierde treffer van Deniz Alcaz zorgde Beau Scholten met een zuivere hattrick voor een 4-12 eindstand.

BMT – GSC ESDO

De thuisploeg was goed op dreef in de eerste helft en nam door doelpunten van Furkan Eren en Irfan Sonmez een 2-0 voorsprong. In het tweede bedrijf nam Mohamed Achalhi de aansluitingstreffer voor zijn rekening, maar zorgde Ceyhun Eroglu daarna voor een 3-1 stand. Weer bracht Mohamed Achalhi GSC ESDO terug in het duel en daarna was het verzet van BMT gebroken. Houssain Zeryouh en Mohamed Tabelhajet bezorgden GSC ESDO daarna een 3-4 overwinning. Door de zege op BMT klom de ploeg van Ali Boussaboun naar een tweede plaats.

sv Houtwijk – SVH

SVH boekte een mooi resultaat met een uitzege op sv Houtwijk. In de elfde minuut stelde Hanny de Lange Wesley Schouten in staat om de 0-1 aan te tekenen. Pas in de 47e minuut kon Lesley Kloor namens sv Houtwijk de gelijkmaker produceren: 1-1. In het laatste kwartier greep SVH alsnog de volle winst met twee treffers. Sofyan Abouhafc werkte de 1-2 in de touwen en daarna gooide Wesley Schouten het duel definitief op slot: 1-3.

sv Erasmus – Zuid West DH

De thuisploeg boekte een moeizame overwinning op laagvlieger Zuid West DH. sv Erasmus ging dankzij een doelpunt van Jabrane el Youssefi met een 1-0 voorsprong aan de thee. Na de doelwisseling kon Abbas  Saleem de score verdubbelen: 2-0.