4e klasse A/C: Kampioen GDA langs Quick, Stompwijk’92 pakt fraaie zege

Stompwijk’92 boekte een belangrijke overwinning op NSV’46 in de strijd om de nacompetitie te ontlopen. DUNO werd afgetroefd door sv Loosduinen en verspeelde haar tweede plaats. GDA bracht Quick een ruime nederlaag toe.

Tekst: Roland van der Linden    |     Foto’s: Wil aan de Wiel

4e klasse A

Stompwijk’92 – NSV’46

Op Sportpark De Meerhorst nam Stompwijk’92 al na drie minuten de leiding door een treffer van Nick Ammerlaan. De 1-0 bleef tot aan de rust op het scorebord staan. Ook na de hervatting was het al snel raak en weer was Nick Ammerlaan trefzeker: 2-0. Een kwartier voor het eindsignaal bracht NSV’46 de spanning terug in het duel. Vijf minuten later kreeg Stompwijk’92 een strafschop na het onderuithalen van Nick den Haan. Weer was Ammerlaan trefzeker en werd de eindstand 3-1. Stompwijk’92 klom door de zege naar een veilige positie, maar de voorsprong op Floreant bedraagt maar één punt.

4e klasse C

GDA – Quick (H)

GDA heeft de titel al binnen maar vervulde haar sportieve plicht goed. Het duel tegen Quick werd na een 0-0 ruststand met 3-0 gewonnen. Drie minuten na de hervatting kwam de ploeg van trainer Robin den Dulk op een 1-0 voorsprong door een treffer van Dennis Heemskerk op aangeven van Bradley Schoemaker.

Zeven minuten later was het weer raak. Stephen de Ruiter bereikte Gokmen Coban die de 2-0 op het scorebord bracht. Dennis Heemskerk nam het slotakkoord voor zijn rekening: 3-0.

sv Loosduinen – DUNO

In de strijd om de tweede plaats liep DUNO bij sv Loosduinen tegen een gevoelige 1-0 nederlaag op. De enige treffer in het duel was een eigen doelpunt van de bezoekers een kwartier voor tijd. Door de nederlaag zakte DUNO van de tweede naar de vijfde plaats. sv Loosduinen volgt DUNO nu op twee punten.