O23 2B: RKAVV wint derby van Forum Sport, FC Skillz pakt punt tegen Quick

De burenstrijd tussen RKAVV en Forum Sport viel in het voordeel van de Leidschendammers uit. FC Skillz hield Quick op een gelijkspel en sv Den Hoorn was geen partij voor Nieuwerkerk.

FC Skillz O23 – Quick (H) O23

In het uitduel bij FC Skillz liet Quick dure punten liggen in de strijd om de titel. Beide teams speelden met de intentie om te winnen met aanvallend voetbal en hoge druk. Quick speelde een sterk eerste half uur, maar kon niet scoren. Uit een strafschop zorgde Abdessamie el Bouzrouti voor een 1-0 voorsprong voor de thuisclub. FC Skillz kreeg nog een goede kans op de 2-0, maar Quick-doelman Jesper Hegie (foto) stond op de goede plaats.

Na de rust drukte Quick meer door en kwam langszij via Elijah Navas. Vlak voor tijd kreeg Victor Kortekaas de kans op 1-2 voor Quick, echter werd zijn schot geblokt, waardoor het duel eindigde in 1-1. De ploeg van trainer Bas Toet zag de voorsprong op TOGB slinken tot een punt.

RKAVV O23 – Forum Sport O23

Op Sportpark De Kastelenring stond de derby tussen RKAVV en Forum Sport op het programma. De wedstrijd werd beslist door een enkel doelpunt van de thuisploeg rond de vijftiende minuut. Jeffrey Bolleboom nam met een fraaie treffer de 1-0 voor zijn rekening na een blunder van de Voorburgse doelman. Beste man van het veld was arbiter De Heer uit Capelle.

Nieuwerkerk O23 – sv Den Hoorn O23

sv Den Hoorn moest in het uitduel bij Nieuwerkerk een forse nederlaag slikken. Na het eindsignaal gaf het scorebord een 5-1 stand aan. sv Den Hoorn blijft door de nederlaag op de laatste plaats staan vlak achter Forum Sport dat een punt meer heeft.