‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Peter Koers

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Vandaag weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Peter Koers, oud-speler van GDS, Feyenoord en VIOS. Bij de laatste club maakte hij de nodige successen mee. (herhaling)

Peter Koers

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Peter Koers over zijn loopbaan als voetballer bij GDS, de overgang naar Feyenoord en zijn vele jaren bij VIOS.

Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf dinsdag 18.00 uur en wordt enkele malen herhaald op dinsdagavond en woensdag). Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Het programma is vanavond vanaf 18.30 uur ook HIER te zien op deze website. 

 

Lees verder