Voorschoten’97 haalt Daniek van der Meer (FC Lisse) binnen

De Technische Commissie van Voorschoten’97 meldt de overkomst naar het sportpark Adegeest van middenvelder Daniek van der Meer. Hij is afkomstig van FC Lisse.

Van der Meer, die zijn carrière startte bij DOSR waar hij tot zijn veertiende in de jeugd speelde, kan ook goed uit de voeten in de verdediging. Bij DOSR werd hij gescout door FC Lisse en maakte vervolgens de overstap naar sportpark Ter Specke. Bij FC Lisse liep Daniek van der Meer de rest van de eerste jeugdelftallen door en in het kampioensjaar van seizoen 2021-2022 mocht hij zijn debuut maken in de hoofdmacht. In de seizoenen daarna heeft hij nog de nodige ervaringen op kunnen doen.

Verhuizen

Daniek van der Meer op de clubsite van Voorschoten’97: ,,Voor mijn eigen ontwikkeling is het goed om elke week op een mooi niveau te spelen en bij Voorschoten’97 liggen die kansen. De eerste gesprekken met de staf en trainer voelden goed en de plannen spreken mij erg aan. Ook wil ik gaan verhuizen naar Leiden. Voorschoten’97 is dan goed te combineren met school en werk.”

(Foto: Voorschoten’97)

Lees verder