O23 4e divisie F/G: SVC’08 gelijk bij hekkensluiter, punt voor OLIVEO en BSC’68

In 4F kwam SVC’08 O23 in de jacht op promotie niet verder dan een gelijkspel tegen BMT. OLIVEO streeft in 4G hetzelfde doel na als de club uit Wassenaar. Ook OLIVEO bleef tegen BSC’68 steken op een gelijke stand.

4e divisie F

BMT O23 – SVC’08 O23

Tegen hekkensluiter BMT kwam SVC’08 op een 0-2 voorsprong in de eerste helft. Na de openingstreffer van Luc Bontenkoe verdubbelde Matthijs Reijken de score. In de tweede helft bracht Baris Akyon BMT terug in het duel. Akyon was nog niet klaar en zorgde met zijn tweede treffer voor een 2-2 eindstand.

4e divisie G

OLIVEO O23 – BSC’68 O23

Ook in Pijnacker moest de thuisclub een achterstand ongedaan maken. BSC’68 nam een 0-2 voorsprong tegen OLIVEO. Na de 1-2 van Fabian Grootveld was de bezoekende ploeg uit Benthuizen opnieuw trefzeker. Wilbert Andra en Twan van Koppen schoten de equipe van trainer Raymond Witte (foto) alsnog op gelijke hoogte: 3-3.