Anouar Zibouh draagt volgend seizoen shirt van Voorschoten’97

De selectie van Voorschoten’97 begint voor volgend seizoen steeds meer vorm te krijgen. De volgende nieuweling in de selectie van trainer Jeffrey Frijters is Anouar Zibouh, afkomstig van DSO.

Anouar Zibouh speelde in zijn jeugdperiode bij onder meer REMO, Quick Steps en ESDO, waarna hij verkaste naar Scheveningen. Op Houtrust speelde hij acht jaar in de jeugd en werd op zijn zestiende doorgeschoven naar het eerste elftal waar hij zijn debuut mocht maken.

Ervaring

Na de nodige ervaring te hebben opgedaan, koos Zibouh voor meer continuïteit in zijn ontwikkeling en maakte de overstap naar DSO. Bij de Zoetermeerse club werd hij vorig seizoen kampioen in de eerste klasse en speelde hij ook twee keer tegen Voorschoten’97.

Welkom

Anouar Zibouh op de clubsite van de Voorschotense vereniging: ,,De wedstrijden tegen Voorschoten’97 waren niet makkelijk. Het is een taaie ploeg om tegen te spelen. Voor mijn verdere ontwikkeling zie ik kansen bij Voorschoten’97, wat ook gewoon een mooie club is. De gesprekken verliepen prettig en ik voelde mij zeer welkom. Dat gaf mij echt een goed gevoel. Ik kan dan ook niet wachten om het tenue aan te trekken en de club te gaan helpen met de stappen die ze willen gaan maken.”

Lees verder