Drie nieuwe spelers betekenen versterking KMD-selectie

Trainer Dennis Roerade van KMD ziet voor komend seizoen zijn selectie versterkt worden met een drietal spelers. Delano Vogel (foto boven) (Zwaluwen), Mo Ozdemir (sv Nootdorp) en Tony van den IJssel (sv Nootdorp). Drie spelers die nog niet zo lang geleden samen bij VELO actief waren, kiezen nu voor de andere Wateringse club.

Tekst: Ton Beije

Delano Vogel speelde dit seizoen in de KNVB-bekerstrijd met Zwaluwen al tegen KMD. ,,Vanwege mijn groeiende onderneming, waar steeds meer tijd in gaat zitten, heb ik besloten om dichterbij huis te gaan voetballen. Via mijn beste vriend Appie Chtatou, jeugdtrainer bij KMD, ben ik in contact gekomen met de club. Hij vertelde mij wat voor warme en gezellige club KMD is. Ik heb enkele gesprekken gehad met de trainer. De ambitie van de club en trainer spreken mij aan en zijn visie op voetbal bevalt mij wel. Toevallig heb ik dit jaar met Zwaluwen voor de beker tegen KMD gespeeld en toen viel mij al op dat ze over een jong en goed team beschikken. Ik hoop met mijn ervaring een steentje bij te kunnen dragen aan de successen volgend seizoen binnen deze jonge talentvolle groep.”

Mo Ozdemir

Mo Ozdemir

Ook de 27-jarige Mo Ozdemir draagt volgend seizoen het shirt van KMD. Hij speelde eerder bij Haaglandia en VELO en maakte daarna de overstap naar sv Nootdorp. Mo Ozdemir: ,,Na vele jaren bij VELO te hebben versleten, was ik opzoek naar nieuwe uitdaging. Helaas is mijn uitstapje naar Nootdorp de verkeerde kant op gevallen en heb ik besloten, na gesprekken met bekenden en trainer Dennis Roerade, om bij KMD aan te sluiten. De gesprekken en de uitgesproken ambities, hebben ervoor gezorgd dat ik tot deze keuze ben gekomen. Natuurlijk helpt het dan ook mee dat ik een bekend nest terecht kom. Ik hoop een meerwaarde voor het team te kunnen zijn.”

Tony van den IJssel

Tony van den IJssel

Ook aanvaller Tony van den IJssel maakt de overstap naar de Wateringse club. ,,Ik heb zowat mijn gehele jeugd bij Laakkwartier gespeeld met een uitstap naar ADO en RKAVV. In de senioren heb ik gespeeld bij Laakkwartier, VUC, VELO en sv Nootdorp. Na een goed gesprek met trainer Dennis Roerade over de ambities van KMD, heb ik de keuze gemaakt om volgend jaar daar te gaan spelen.”

 

Lees verder