4e klasse C: Quick op Nieuw Hanenburg ruim langs sv Madestein

Op donderdagavond speelden Quick en sv Madestein in 4C hun inhaalduel uit de negentiende speelronde. De Haantjes waren duidelijk de bovenliggende partij, maar lijken aan het eind van het seizoen te moeten gaan vechten voor handhaving in de nacompetitie.

Na elf minuten spelen opende Daan Vierling de score voor de formatie van trainer Remco de Graaf (foto). De 2-0 volgde met bijna een half uur op de klok in het eenzijdige duel. Alberto Segantini nam de tweede treffer van Quick voor zijn rekening. sv Madestein kreeg een paar kansen voor de rust, maar kon die niet benutten.

Nacompetitie

In de tweede helft had Quick de overhand, maar bleven treffers lang uit. Pas in de laatste twintig minuten kon de thuisploeg de score nog flink opvoeren met drie treffers. Daan Vierling, Pim Schmidt en Victor Kortekaas zorgden voor een 5-0 overwinning.

Ondanks de ruime zege heeft Quick door de versterkte degradatieregeling nog maar een heel kleine kans om de nacompetitie te ontlopen.