Joost de Kubber nieuwe aanwinst voor TAC’90

De TC en het bestuur van TAC’90 zijn verheugd, dat Joost de Kubber (foto) volgend seizoen deel uitmaakt van de selectie van de nieuwe trainer Rob Gieben.

De Kubber komt over van vv Meeuwenplaat. Het seizoen daarvoor was hij nog actief voor sc Kruisland, dan toen in de competitie speelde bij TAC’90.

Joost de Kubber over zijn overgang: ,,Na vorig seizoen tweemaal tegen TAC’90 te hebben gespeeld, vond ik het een erg leuke en warme club, waar mensen graag komen kijken. Zo waren er bij onze kampioenswedstrijd ook vrij veel TAC-supporters aanwezig, die het hele eind vanuit Den Haag naar Kruisland waren gereden (en erg positief waren richting Kruisland). Na vorig seizoen is er kort contact geweest, maar dat was voor mij te laat. Na dit seizoen opnieuw te zijn benaderd, bleek de klik wederzijds en waren we er snel uit.”

Toevoeging

,,TAC’90 is vorig seizoen op mij overgekomen als een goed voetballende en aanvallend ingestelde ploeg, met een aantal zeer goede voetballers in de selectie”, gaat De Kubber verder. ,,Met mijn ervaring en andere kwaliteiten verwacht ik daar een mooie toevoeging op te zijn. De huidige selectie gaat ervoor zorgen dat ze in de eerste klasse blijven, waarna we volgend seizoen hopelijk hoge ogen kunnen gooien.”

Lees verder