Twee spelers uit eigen jeugd tekenen bij selectie Westlandia

Westlandia heeft voor volgend seizoen twee spelers uit eigen jeugd toegevoegd aan de zondagselectie: Lennart Paauwe (foto boven) en Milo Wagner.

Lennart Paauwe is op zijn vijfde begonnen met voetballen bij de mini-F van Lyra. Uiteindelijk wisselde hij Lyra in voor de C1 van Westlandia op 13-jarige leeftijd, waar hij sindsdien altijd in de selectie-elftallen heeft gespeeld. De 19-jarige middenvelder is momenteel aanvoerder van de O23 met al wat speelminuten in de zaterdagselectie. Lennart heeft ondertussen al zes KNVB-wedstrijden meegespeeld in de zaterdagselectie. Hij maakte in december 2021 zijn debuut bij de zondag in een oefenduel tegen FC Skillz. Hij tekende voor twee seizoenen.

Milo Wagner

Milo Wagner (foto hierboven) is op zijn vijfde begonnen met voetballen bij VELO en kwam op 12-jarige leeftijd over naar de D1 van Westlandia. Hij heeft sindsdien altijd bij Westlandia gespeeld met een kort avontuur van een jaar in de O19 van KMD. De 21-jarige verdediger, die het liefst linksback staat, heeft tot nu toe voornamelijk in de O23 van Westlandia gespeeld maar heeft ook al veertien KNVB-duels bij de zaterdagselectie gespeeld.

In beeld

Door zijn goede prestaties bij de O23 en de zaterdagselectie kwam hij ook in beeld bij de zondagselectie, waar hij zijn debuut al maakte in juli van 2021 in een oefenwedstijd tegen Royal Cappellen FC. Milo Wagner scoorde zijn eerste voor de zondagselectie op zaterdag 13 april jl in de met 0-6 gewonnen wedstrijd bij Zwaluwen in Vlaardingen.

Lees verder