sv Nootdorp haalt met doelman Winston Luijs tweede aanwinst binnen

Bij sv Nootdorp is de tweede aanwinst voor het volgende voetbalseizoen binnengehaald. Doelman Winston Luijs komt de gelederen van de club versterken.

De uit Leidschenveen afkomstige 21-jarige keeper is geen onbekende in Nootdorp. In de jeugd heeft hij namelijk al meerdere jaren voor RKDEO gespeeld. Winston Luijs: ,,Ik werk momenteel als accountant en studeer economie en bedrijfskunde aan de universiteit.”

Loopbaan

Luijs over zijn voetballoopbaan: ,,Ik heb best wel een lange loopbaan. Ik ben begonnen als kind bij RKDEO, vervolgens in de jeugd van ADO en daarna door blessures een tussenjaar bij DSO. Hierna heb ik vier jaar bij Excelsior gespeeld en na Excelsior ben ik bij Alphense Boys gaan voetballen. Wat betreft het seniorenvoetbal heb ik bij VVSB gespeeld en Capelle en komend seizoen dus sv Nootdorp.”

Gevoel

,,Ik heb een heel goed gevoel bij de club en door de gesprekken met de TC en mensen om mij heen. Het werd mij toen wel duidelijk dat hier een hele goede sfeer hangt en dat hier goede gasten rondlopen. Veel jongens komen uit de buurt van Nootdorp. Er spelen ook best wel wat gasten die ik via-via al ken. Ik weet eigenlijk al dat het een leuke buurtclub is en dat vind ik fijn”, aldus Luijs.

Kwaliteiten

Luijs over zichzelf: ,,Ik ben een keeper die heel veel coacht en veel met het team bezig is. Verder ben ik een keeper die voetballend goed is en de verdediging goed kan neerzetten en de één-tegen-één situaties is ook één van mijn sterke punten.”

Lees verder