Stefan Bruin (FC ’s-Gravenzande) stopt met selectievoetbal

De technische sterke aanvaller Stefan Bruin (foto) van FC ’s-Gravenzande, afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, twijfelde al langer, maar heeft nu de knoop doorgehakt om te stoppen met selectievoetbal.

De Bruin heeft het afgelopen seizoen al veelvuldig zijn opwachting gemaakt in de hoofdmacht van FC ’s-Gravenzande en heeft dit seizoen regelmatig een basisplaats. Met zijn sterke dribbel en neusje voor het doel is hij dit seizoen regelmatig belangrijk voor het team.

Studie

Stefan de Bruin is dit seizoen erg druk met zijn studie geweest en gaat zich focussen op zijn maatschappelijk carrière. ,,We vinden het erg jammer dat Stefan gaat stoppen en hadden hem nog graag een paar jaar behouden voor de selectie. Hopelijk kunnen we Stefan in welke vorm dan ook nog behouden voor de club of opleiding”, aldus de TC op de clubsite.

Vertrekkers

De spelers die na dit seizoen FC ’s-Gravenzande gaan verlaten of stoppen zijn: Rick Boers (sc Monster), Angelo Zwirs (Quintus), Nick Ruigrok (VFC), Kilian Berkhout (CION) en Sören Zuiderwijk (Verburch), Stefan de Bruin (stopt) en van de volgende spelers is nog niet hun nieuwe club bekend: Patrick Fonseca, Joseph Goncalves en Nitesh Cahngoer.

Nieuw

Uiteraard zit de technische staf niet stil en zijn de volgende nieuwkomers op het Juliana Sportpark bekend: Sam Bouwmeester en Emil Nieburg (schuiven door naar seniorenselectie), Irian Boeschoten (RKDEO), Roy van de Ven (Die Haghe), Sam Bouwmeester (KMD) en Emil Nieburg (sc Monster).

Lees verder