Robert van Koesveld keert terug op oude nest

De TC Senioren van Quick is verheugd te melden dat Robert van Koesveld (foto) na ongeveer zestien jaar de keuze heeft gemaakt om terug te keren naar Nieuw Hanenburg. Hij zal per komend seizoen overstappen van Tweede Divisionist Scheveningen naar Quick.

Robert van Koesveld is al in de jeugd van Quick vertrokken en heeft een lange reis in het profvoetbal gemaakt, langs clubs als sc Heerenveen, Ajax, Helmond Sport en Cambuur Leeuwarden. Toch is Quick nooit uit zijn hart verdwenen, want hij is in al die jaren namelijk gewoon lid van Quick gebleven.

Wekelijks

Vrijwel wekelijks was hij ook nog op Quick te vinden op de zondagen en werd hem de vraag gesteld wanneer hij nu eindelijk eens terugkwam bij zijn oude cluppie. Onlangs heeft hij dus, na onder meer een goed gesprek met de trainers, besloten om met ingang van seizoen 2024-2025 weer bij Quick te komen spelen.

Routine

Buiten het feit dat hij kwaliteit en routine toevoegt aan de selectie vinden wij het ook zeer prettig dat, na Enzo Huntink vorig seizoen, er nu weer voor een Quicker de cirkel rond is. Eens een Quicker, altijd een Quicker is dus zeker ook van toepassing op Robert van Koesveld.

Lees verder