TAC’90 versterkt selectie voor seizoen 2024 – 2025

Naast eerder Joost de Kubber, heeft TAC’90 nog vijf nieuwe spelers aangetrokken voor de selectie komend seizoen. De TC zal zich de komende weken nog intensief inzetten teneinde nog één of twee ervaren spelers aan te trekken.

TAC’90 streeft naar een combinatie in de juiste verhouding van ervaring en jong talent en daar is de club tot op heden in geslaagd. De volgende nieuwe spelers zijn Kenneth Duah (Vitesse Delft), Brain Albertus (foto) (VCS), Ronathan_Willems (VCS), Baris Dogruzos (Verburch) en Jeremy Agyemang (Vitesse Delft).

Kenneth Duah

Kenneth Duah speelt bij Vitesse Delft als centrale verdediger, maar kan ook uitstekend als verdedigende middenvelder uit de voeten. Heeft naast een goede fysiek en lengte ook rust en controle. Is sterk in de duels en heeft het vermogen om simpel te spelen.  Kenneth Duah: ,,Met veel plezier kondig ik mijn terugkeer aan naar TAC’90. Bij TAC’90 heb ik altijd warme herinneringen gekoesterd, zowel op als buiten het veld. Het voetballende spel van TAC’90 past perfect bij mijn speelstijl. Na avonturen bij Quick Boys en enkele mooie jaren bij Alphense Boys(zo) en Vitesse Delft keer ik nu terug naar TAC’90, met meer ervaring en vastberadenheid om het team te versterken.”

Brain Albertus

Brain Albertus is een talentvolle speler en speelt al enkele jaren voor het Haagse VCS. Speelt als linker centrale verdediger, maar kan ook als verdedigende middenvelder functioneren. Heeft een goede fysiek, lengte en snelheid. Heeft veel rust aan de bal, overzicht en een goede pass en trap. Wil komend seizoen bij TAC’90 op een hoger niveau zichzelf verder ontwikkelen. Brain Albertus: ,,Ik heb de ambitie om te gaan voetballen op een hoger niveau en ik vind dat TAC’90 een goede stap voor mij is om mezelf door te ontwikkelen zodat ik mijn ambitie kan realiseren.”

Ronathan Willems

Ronathan Willems speelt ook bij VCS als centrale verdediger, maar is tevens inzetbaar als verdedigende middenvelder. Hij heeft een goede fysiek, snelheid en is sterk in de duels. Aan de bal heeft hij rust en een goede inspeelpass. Ronathan Willems: ,,De reden waarom ik voor TAC’90 heb gekozen is omdat ik dit jaar voetbal iets meer serieus ga nemen in plaats van in een vriendenteam spelen. In het verleden heb ik een aantal wedstrijden van TAC’90 gekeken en ik vond het een club die goed bij mij zou passen. Het niveau bij TAC’90 is goed zodat ik mij zelf goed kan ontwikkelen tot de speler die ik ooit was.”

Baris Dogruzos

Baris Dogruzos speelt voor Verburch in Poeldijk en wil nu de stap naar een hoger niveau maken. Baris is een fysiek sterke meevoetballende spits, is snel en scoort gemakkelijk. Baris Dogruzos: ,,TAC’90 is een heel leuke sfeervolle club. De reden dat ik voor TAC’90 kies is ten eerste omdat de nieuwe trainer een bekende voor mij is, en vooral ook omdat de club ambities heeft die bij mij passen. Bij het eerste gesprek had ik gelijk al een goed gevoel wat voor mij makkelijker werd om de keuze te maken voor TAC’90.”

 

Lees verder