Warming-up 3e klasse D: HVC’10 kan titel opeisen in confrontatie met Rhoon

De ogen zullen in 3D gericht zijn op het duel tussen runner-up Rhoon en koploper HVC’10. Als de club uit Hoek van Holland drie punten meeneemt naar huis kan de promotie naar de tweede klasse gevierd gaan worden.

Tekst: Roland van der Linden

Het verschil op de ranglijst tussen HVC’10 en Rhoon bedraagt nu negen punten met nog vier duels te spelen. Met een zege op de enig overgebleven concurrent kan de ploeg van trainer John de Ronde (foto) het verloren terrein na de degradatie in het vorige seizoen meteen weer goed maken.

Vrezen

Naaldwijk moet inmiddels vrezen voor haar plek in de derde klasse. De Westlanders zijn op een plek beland die aan het eind van het seizoen het spelen van degradatiewedstrijden zou betekenen. Naaldwijk gaat op bezoek bij het sterke Victoria’04, dat op een derde plaats staat. De thuisploeg zal de punten niet cadeau geven, want Victoria’04 is nog in de race voor een plek in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse.

Moeilijk

Voor MVV’27 en Lyra lijkt het bereiken van de nacompetitie een moeilijke zaak te worden. Een nederlaag van Victoria’04 zou beide ploegen goed uitkomen. MVV’27 speelt een uitduel bij OVV en Lyra ontvangt in De Lier Kethel Spaland.

 

 

Lees verder