Warming-up 3e klasse A/B: Wilhelmus ontvangt Schipluiden

Drie regionale clubs hopen nog op een kampioenschap. In 3A doet BSC’68 nog mee om de bovenste plaats en in 3B gaat de strijd tussen Graaf Willem II VAC en Wilhelmus. De strijd tegen degradatie is ook nog volop aan de gang. In Zoetermeer krijgen DWO en Blauw-Zwart het met elkaar aan de stok.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

In de strijd om de eerste plaats speelt BSC’68 nog vier finales. In Ter Aar wacht aanstaande zaterdag TAVV. De middenmoter zal nog een lastig obstakel vormen voor de club van trainer Abdullah Sari uit Benthuizen. Koploper Koudekerk treft in Lugdunum een eenvoudigere tegenstander.

3e klasse B

Koploper Graaf Willem II VAC wacht een uitduel bij Ariston’80. De studenten kunnen de punten nog goed gebruiken om veilig te blijven en zullen hun huid dus duur verkopen. Wilhelmus volgt de ploeg van trainer Jan de Jong op twee punten. De Voorbugers van trainer Piet Gelauf jr. (foto) treffen in Schipluiden, dat de derde plaats bezet, een zware opponent.

Nacompetitie

DSVP en Duindorp sv hebben hun ogen gericht op het bereiken van de nacompetitie. Beide teams treffen een tegenstander die degradatiezorgen heeft. DSVP neemt het in Pijnacker op tegen Laakkwartier en ook Duindorp sv speelt een thuiswedstrijd. Concordia komt op bezoek op Houtrust.

Hekkensluiter

Voor hekkensluiter Full Speed lijkt het ontlopen van degradatie een flinke opgave te worden. Het uitduel bij HMSH moet dus gewonnen worden door de equipe van trainer Frank Verhaar. De Haagse tegenstander is ook verre van veilig. KMD neemt het in Wateringen op tegen PGS/VOGEL.

Spannend

Een spannende confrontatie lijkt ook het duel tussen DWO en Blauw-Zwart te worden. Een duel waarin veel op het spel staat. Beide teams willen voorkomen te moeten afdalen naar de vierde klasse en zullen dus alles op alles moeten zetten om de winst te pakken.

 

Lees verder