Warming-up 1e klasse C: Forum Sport op weg naar kampioenschap

Forum Sport – ook nog in de race in het Haaglanden Voetbal Toernooi – is op weg naar de titel in de eerste klasse C. Maar de strijd is nog niet gestreden. Er liggen nog steeds – op geruime afstand inmiddels – kapers op de kust. Forum Sport mag niet verslappen.

Tekst: Ton Beije

De formatie van trainer Bas Steffens (foto) gaat op Ockenburgh op bezoek bij Die Haghe, dat hekkensluiter is en er niet rooskleurig voorstaat, maar nog niet helemaal kansloos is. Marcel Koning zal met zijn ploeg graag de laatste strohalm pakken.

Streekderby

Valken’68 is – op zeven punten achterstand – de naast belager van Forum Sport. Dat speelt thuis de streekderby tegen Voorschoten’97. VELO heeft net zoveel punten als Valken’68, maar gebruikte een wedstrijd meer. De afscheidnemende trainer Kevin van der Geest (naar RKAVV) gaat met zijn team op bezoek bij sv Nootdorp, dat er alles aan doet om aan degradatie of nacompetitie te ontkomen. Een interessante partij dus.

‘Aan de bak’

Ook TAC’90 moet nog volledig aan de bak om een ticket voor de eerste klasse te bemachtigen voor volgend seizoen. TAC’90 wacht een zware uitbeurt bij FC Skillz, dat er nog alles aan zal doen om plek twee in te nemen. Dat laatste geldt ook voor het Wippolder van trainer Mark Moen. Op de Pauwmolen in Delft is Wippolder gastheer van sv Honselersdijk, dat ook nog wat punten wil sprokkelen. Nummer voorlaatst sv Den Hoorn kan zich ook geen nederlaag permitteren. De punten moeten binnengehaald worden voor de eigen aanhang tegen het Leidse LFC.

 

 

Lees verder