Warming-up 4e Divisie: DSO vol vertrouwen voor streekderby tegen RKAVV

DSO maakt zich in Zoetermeer op voor de streekderby tegen het Leidschendamse RKAVV, dat met 30 uit 26 in de Vierde Divisie B op een elfde plaats staat. DSO daarentegen is met 20 punten nog altijd nummer laatst en pakt iedere strohalm aan om het degradatiespook te ontvluchten.

Voor de streekderby, waarbij ook prestige op het spel staat, kan DSO geen beroep doen op de geschorste Delano de Rooij en de afwezige Joep Roovers.

,,Het wordt weer een duel zoals de laatste wedstrijden, namelijk er op of er onder”, blikt Bert de Best (foto) namens de technische staf vooruit. ,,Ook RKAVV moet knokken om de nacompetitie te ontlopen. DSO is helaas afhankelijk van andere ploegen, dus we zullen met een schuin oog kijken naar Nieuwenhoorn en RVVH.”

Doortrekken

,,Wij willen de lijn doortrekken van de laatste wedstrijden. En hopen dat ons optreden nu dan wél eens een keer punten oplevert. RKAVV is een goede ploeg. We gaan daarom geen makkelijk wedstrijd tegemoet. Uiteraard hebben we weer een plan om hen te bestrijden. De groep is door het spel van de afgelopen weken vol vertrouwen. We hopen overigens op veel supporters om ons te steunen. Juist die ‘twaalfde’ man is in deze fase enorm belangrijk.”

Het duel in Zoetermeer op sportpark Bentwoud begint om 14.30 uur.

Lees verder