4e klasse A/C: Periodetitel en tweede plaats voor sv Erasmus na monsterzege

In 4A pakte Stompwijk’92 een punt in het uitduel bij Warmunda. sv Erasmus sloeg heel hard toe in het duel met sv Madestein en eindigde dik in de dubbele cijfers. De zege leverde sv Erasmus de tweede periodetitel op. Quick won het uitduel bij Zuid West DH.

4e klasse A

Warmunda – Stompwijk’92

In Warmond bleven de toeschouwers verstoken van doelpunten: 0-0. Door het gelijke spel pakte de ploeg van trainer Erik van Manen een belangrijk punt in de strijd om in de veilige haven te blijven.

4e klasse C

Zuid West DH – Quick (H)

In het uitduel kwam Quick via een benutte strafschop van Noah Munier op 0-1. Daarna volgden nog voor de rust treffers van Yaya N’diaye en Tobias van Emst en was het duel met een 0-3 stand eigenlijk al beslist. In de tweede helft ging Diego Mendo aan de linkerkant goed door en gaf de bal voor. Een verdediger van de thuisploeg werkte de bal in eigen doel, maar achter de Zuid West DH-speler stond Daan Vierling klaar om in te tikken: 0-4. Quick liet zich niet intimideren door het verbale en fysieke gedrag van de tegenstander en bleef voetballen. Het duel eindigde in 0-4.

sv Erasmus – sv Madestein

Het duel tussen de beide Haagse teams werd eerder gestaakt in de rust met een 6-0 stand op het scorebord. In het uit te spelen restant was sv Madestein met tien spelers op het veld geen partij voor de ploeg van trainer Patrick Vink (foto).

Abbas Saleem eiste een hoofdrol voor zich op met maar liefst zeven doelpunten. Ook Aioub Trad en Didi Eesiah konden het net vinden, waardoor de eindstand 15-0 werd. Door deze overwinning klom sv Erasmus naar de tweede plaats achter kampioen GDA en kwam het  in bezit van de tweede periodetitel.