1e klasse C: Goede wedstrijd levert sv Den Hoorn volle winst op

sv Den Hoorn hield haar kansen op rechtstreekse handhaving levend met een knappe overwinning op LFC. sv Den Hoorn zal de komende weken nog flink punten moeten sprokkelen, maar zal moed hebben verzameld uit de ruime zege.

Tekst: Roland van der Linden       |    Foto’s: Ron Heinen

sv Den Hoorn speelde een goede wedstrijd tegen de Leidse ploeg en dit resulteerde in een 1-0 voorsprong na een goedlopende aanval via de linkerkant. Een voorzet van Noah Hes kwam terecht bij Guy van Wely, die de bal diagonaal in de kruising schoot: 1-0. LFC kwam daarna uit een hoekschop op gelijke hoogte: 1-1.

De thuisploeg ging alsnog met een voorsprong de rust in. Na het veroveren van de bal kwam Nuno Laguna Burgos  via de linkerkant door en kon de bal vervolgens diagonaal inschieten: 2-1.

In de tweede helft kwam sv Den Hoorn niet meer in gevaar. Een lage voorzet van Remo de Vroege werd door Noah Barends binnengelopen: 3-1. Het slotakkoord was voor Chiaro Camarda, die een vrije trap de kruising in joeg en de eindstand op 4-1 bepaalde.