2e klasse C: HVV moet winst aan achtervolger RCL laten

In Leiderdorp kreeg HVV klop van RCL. Door de nederlaag lijkt de titel uit zicht voor de ploeg van trainer Mike de Geer. De achterstand op VUC liep op naar zeven punten met nog drie duels te spelen.

In een leuke openingsfase golfde het spel op en neer. Beide teams waren op jacht naar de openingstreffer. In de twintigste minuut was de thuisploeg als eerste trefzeker. HVV had het niet makkelijk in het vervolg van de eerste helft, maar bleef op de been door goed keeperswerk van doelman Guus Dicke: 1-0.

In de tweede helft leek er in de stand geen verandering te komen. Pas in de slotminuten konden beide teams in korte tijd een doelpunt produceren. Lodewijk Dekker (foto) was scherp in de afwerking namens HVV: 2-1.