Bert de Best (DSO): ,,Na de 1-0 knakte er iets in de ploeg bij DSO”

,,Dit RKAVV was met 0-5 duidelijk een maatje te groot voor DSO”, wist ook Bert de Best (foto) na afloop. De Zoetermeerders leden hun zeventiende nederlaag van dit seizoen.

De best: ,,De eerste helft was RKAVV heer en meester en liep DSO lang achter RKAVV aan. RKAVV speelde heel dynamisch met veel positiewisselingen. Na vier minuten was het 0-1 door een verrassend schot van hun rechtsbuiten. Of het een bewuste doelpoging was, blijft altijd een vraag. Iedereen rekende op een voorzet, maar hij schoot de bal in de korte hoek in het doel.”

Zichtbaar

,,Er knakte meteen iets in de ploeg bij DSO en dat was zichtbaar”, gaat De Best verder. ,,In de tweede helft was ons veldspel beter, maar via een goede counter scoorde RKAVV wederom. Weer het deksel op je neus. Het was een slechte wedstrijd van DSO met een terechte nederlaag tegen een ploeg die simpelweg veel beter was.”

Laatste

RKAVV is nu elfde met 33 punten. DSO staat laatste met 20 punten uit 27 duels. Nummer voorlaatst VOC heeft zeven punten meer. Hetzelfde geldt voor Nieuwenhoorn. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan.

Lees verder