‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Johan Keus

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Vandaag weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Johan Keus, die als doelman tussen de palen stond bij Scheveningen, het Schevenings elftal en uiteraard HMSH.

Johan Keus

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Johan Keus over zijn korte loopbaan als keeper, over de successen die het hem heeft gebracht, de trainers met wie hij heeft gewerkt en uiteraard over de aparte sfeer bij HMSH, waar presteren en plezier hand in hand gingen.

Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf dinsdag 18.00 uur en wordt enkele malen herhaald op dinsdagavond en woensdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Het programma is om 18.30 uur ook HIER te zien op deze website. 

Lees verder