FC Zoetermeer kan zaterdag vlag in top hijsen

Zaterdag kan FC Zoetermeer, het team van trainer Martijn de Zoete (foto), historie schrijven door voor de tweede keer in de clubgeschiedenis kampioen te worden.

Het vlaggenschip zal op deze zaterdag aantreden tegen het Delftse SEP, dat als zevende op de ranglijst staat in de vierde klasse.

Met nog twee wedstrijden te spelen heeft FC Zoetermeer alles in eigen hand. De nummer twee in de poule, staat op vier punten afstand, met andere woorden: een overwinning tegen SEP betekent dat FC Zoetermeer ongeslagen kampioen wordt van de vierde klasse en daarmee promoveert naar de derde klasse.

Feest

Het belooft op sportpark FC Zoetermeer Solutions aan de Scheglaan in Zoetermeer een fantastisch feest te worden met verschillende sfeeruitingen, spandoeken, clubmascotte Scory met alle pupillen van afgelopen seizoen, snackcars, buitentap, cocktails, een photobooth, slushpuppies, een ‘Kampioens-uurtje’ en natuurlijk livemuziek verzorgd door de legendarische DJ SamuelSteman, DJ Faby Forster en zanger Robert Sand.

Het duel tussen FC Zoetermeer en SEP vangt om half drie aan. FC Zoetermeer nodigt iedereen uit om deze speciale wedstrijd bij te wonen.

Lees verder