Duindorp SV behoudt grotendeels selectie voor volgend seizoen

Duindorp SV is verheugd te kunnen aankondigen, dat het er naar uit ziet dat de selectie voor het seizoen 2024-2025 grotendeels intact blijft, met nog een paar gesprekken te gaan en slechts enkele wijzigingen in de samenstelling.

De technische staf, onder leiding van hoofdtrainer Martin Abbenhuis, heeft met tevredenheid geconstateerd dat de kern van het team, die de club vorig en dit seizoen naar mooie prestaties heeft geleid, ook het volgende seizoen het blauw-wit van Duindorp SV zal dragen. Dit zorgt voor continuïteit en stabiliteit binnen het team, wat essentieel is voor de verdere ontwikkeling en ambities van de club.

Versterken

Naast het behouden van de huidige kern, is de technische staf actief bezig geweest met het versterken van de selectie. Er zijn diverse aanwinsten aangetrokken die vanaf volgend seizoen Duindorp SV zullen versterken. Deze versterkingen zijn zorgvuldig gekozen om specifieke behoeften binnen het team aan te pakken en om de algehele kwaliteit en diepte van de selectie te verhogen.

Optimistisch

Deze ontwikkelingen komen op een moment dat Duindorp SV zich voorbereidt om niet alleen te concurreren, maar ook om te excelleren in de komende competities. De technische staf is optimistisch over de samenstelling van het team en gelooft dat de blend van ervaring en nieuw talent zal resulteren in een dynamisch en competitief seizoen.

Solide basis

,,We zijn buitengewoon blij dat we kunnen voortbouwen op een solide basis en tegelijkertijd verse krachten kunnen toevoegen aan ons team”, laat hoofdtrainer Martin Abbenhuis weten. ,,Elke speler die we hebben behouden of nieuw hebben aangetrokken, past perfect binnen de filosofie en de toekomstvisie van de club. We kijken uit naar het nieuwe seizoen met veel enthousiasme en vertrouwen.”

Lees verder