Warming-up 3e klasse D: HVC’10 kan titel binnenhalen, Naaldwijk strijd voor lijfsbehoud

Als de resultaten de goede kant op vallen kan HVC’10 de titel binnen halen. De ploeg uit Hoek van Holland gaat de strijd aan met laagvlieger DVO’32. Naaldwijk moet vol voor de winst gaan in het thuisduel met Vierpolders.

Tekst: Roland van der Linden

In de strijd om het kampioenschap krijgt HVC’10 bezoek van DVO’32 dat in de onderste regionen bivakkeert. Met een overwinning is de ploeg van trainer John de Ronde dicht bij de titel. Als Victoria’04 Rhoon punten afhandig maakt dan kan in Hoek van Holland het feest beginnen.

Belangen

Voor Naaldwijk zijn de belangen ook groot. De equipe van trainer Harry Akkermans (foto) moet als het niet stijgt op de ranglijst gaan strijden tegen degradatie in de nacompetitie. Op Sportpark De Hoge Bomen komt subtopper Vierpolders langs. De Naaldwijkers zullen vol voor de winst gaan.

MVV’27 heeft nog een kleine kans op het bereiken van de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse, maar heeft het niet meer in eigen hand. Een overwinning op Excelsior’20 in Maasland zou een goede start zijn voor MVV’27.

Voor Lyra is er weinig meer te behalen dan een goede eindklassering. De ploeg uit De Lier gaat op bezoek bij Meeuwenplaat. Met een overwinning kan Lyra streekgenoot helpen in haar strijd om te overleven.

 

 

Lees verder