Brayen Bröcker van HBS naar Wippolder

De ervaren en ijzersterke verdediger Brayen Bröcker (foto) zal komend seizoen het shirt van het Delftse Wippolder dragen. De lange verdediger gaf in gesprek met trainer Mark Moen aan zijn inmiddels indrukwekkende carrière een vervolg te willen geven bij de blauw-witten.

De club is de laatste jaren aan een opmars bezig en Bröcker hoopt met zijn ervaring en drive een bijdrage te kunnen leveren om nog meer ervaring in de ploeg te brengen en wederom tot resultaten te komen.

Avontuur

Bröcker: ,,Met een aantal andere spelers zoals Van Heyst, Venema, Seffelaar en Overvliet hoop ik de jonge gretige spelers uit de selectie een stap verder te brengen. Met Rob Overvliet speelde ik overigens een aantal jaren erg prettig samen in de Tweede Divisie bij Noordwijk en we behaalden daar mooie successen. Ik heb zin in een mooi nieuw avontuur, waarbij ik ook nog eens de andere belangrijke dingen in het leven de tijd en aandacht kan geven die zij waard zijn.”

Eigen bedrijf

De linksbenige verdediger kan op verschillende posities uit de voeten en droeg voorheen de kleuren van ADO Den Haag, Haaglandia, Noordwijk en HBS. Naast het voetballen is Brayen Bröcker druk met zijn eigen bedrijf Double Sports.

Naast Bröcker werd eerder deze week duidelijk, dat Donny van Oijen overkomt van Westlandia. Tezamen met de grote vaste groep huidige Wippolder-spelers en een aantal jonge talenten die aan de deur kloppen, staat er dan weer een uitgebalanceerde groep voor het nieuwe seizoen.

 

Lees verder