5e klasse C: Quick Steps zeker van nacompetitie na winst op REMO

In de strijd om de plaatsen in de nacompetitie boekte Quick Steps een noodzakelijke overwinning op REMO. Quick Steps stelde met de zege derde plaats veilig en een plek in de nacompetitie. Haagse Hout en REMO strijden om de laatste plek in de nacompetitie.

REMO – Quick Steps

De bezoekers startten nerveus aan het duel en keken al snel tegen een achterstand aan door een treffer van Diego Grandy: 1-0. Quick Steps werd wakkergeschud en liep weg naar een 1-3 voorsprong. Stan van den Berg, Gijs Brouwers en Yassine Ahraui waren trefzeker voor de formatie van trainer Ronald Freen (foto). Na de 1-4 kon Taylor Schotte nog iets terug doen voor REMO. Het laatste woord was aan Jesse Gillese, die de 2-5 eindstand op het bord zette.

Haagse Hout – Wanica Star

In de strijd om de laatste plek in de nacompetitie verspeelde Haagse Hout dure punten tegen Wanica Star. Burak Sarican schoot voor de thee de 1-0 op het scorebord. In de tweede helft kon Wanica Star de gelijkmaker produceren: 1-1. Haagse Hout heeft nu een punt achterstand op REMO in de strijd om de derde periode met nog één duel te spelen.

HPSV – Semper Altius

In het Zuiderpark was Semper Altius met 1-4 HPSV de baas en is nu zeker van de tweede plaats. Al in de eerste minuut tekende Rogier van de Bosch voor de eerste Rijswijkers treffer: 0-1. In de tweede helft waren ook Daniël Vink, Justin Wenkenbach en Gino Kos trefzeker voor Semper Altius. Robbert van de Burg nam de enige treffer van HPSV voor zijn rekening.

HDV – WIK

De derby in het Zuiderpark werd een prooi voor het bezoekende WIK, dat een 0-2 voorsprong nam door treffers van Mo Thounsi en Damian Guth. Na een tegentreffer van Anwar Ben Masoud zorgde Joey Doorschodt weer voor een marge van twee goals: 1-3. HDV kwam weer terug in het duel na een treffer van Mahad Omar Nur (2-3), maar uiteindelijk gooide Jessy van Vianen het duel op slot: 2-4. Beide teams liepen ook nog tegen een rode kaart aan. Ramon Daleman namens WIK kreeg direct rood en Surjonic Sambo kreeg tweemaal een gele kaart getoond.