Vrouwen 3e klasse E/G: sv Den Hoorn eindigt tweede na winst op sc Monster

Voorschoten’97 was in 3E niet opgewassen tegen SJZ.  sv Den Hoorn gaat de nacompetitie in vanaf een tweede plaats na een overwinning op streekgenoot Sportclub Monster. DSO verraste Berkel met een overwinning.

3e klasse E

Voorschoten’97 VR – SJZ VR

In de streekderby met laagvlieger SJZ kon Voorschoten’97 geen vuist maken. De bezoekers vertrokken van Sportpark Adegeest met een 1-2 overwinning op zak.

3e klasse G

sv Den Hoorn VR – Sportclub Monster VR

In de eerste helft was Sportclub Monster de bovenliggende partij en kreeg vier goede kansen om te scoren. Toch was het sv Den Hoorn dat met een 1-0 voorsprong aan de thee ging. Op aangeven van Sibel Tezkan scoorde Jasmina Hadzimusic uit de eerste goede aanval van de thuisploeg. Na de hervatting ging het meer gelijk op en bleef sc Monster de aanval zoeken, maar doelpunten kwamen er niet meer.

KMD VR – FC ‘s Gravenzande VR

In Wateringen boekte FC ’s-Gravenzande een 1-2 overwinning. Naomi van der Hout schoot de bezoeksters al na een minuut naar een 0-1 voorsprong. In de tweede helft kwam KMD langszij dankzij een doelpunt van Jana van Oudheusden. Tien minuten voor het eindsignaal bezorgde Liz Hagen de equipe van trainer Richard Poesiat (foto) de winst.

DSO VR – Berkel VR2

Op eigen veld was DSO het tweede team van Berkel in een doelpuntrijk duel de baas. De hekkensluiter won de strijd met 6-4. Yfke Giltaij eiste met vier treffers een hoofdrol op bij DSO. Ook Gaby Molenaar was twee keer scherp in de afwerking.